Neem contact met me op: 06-17 36 66 48 info@penpaints.nl

Teken en schildervakanties in Italië o.l.v. Stephan Peters

 Beleef Italië door de ogen van de kunstenaar in jou!

Mei 2020: schildervakantie in midden – Italië

En plein air schilderen in prachtige landschappen.

Hou je van Italiaanse kunst, schilderen en geschiedenis? Ben je op zoek naar een inspirerende schildervakantie in Midden-Italië? Dan is deze schildervakantieweek echt iets voor jou!

Uitgangspunt en bron van inspiratie voor deze week is het gebied rondom het prachtige meer van Bolsena, op de grens van Lazio, Toscane en Umbrië. Een oeroud cultuurgebied met het mysterie van de Etrusken, prachtig natuurschoon en schitterende Italiaanse stadjes. De beelden die het gebied zo uniek maken zul je intens gaan beleven.

Stephan`s enthousiasme stimuleert en inspireert je en doet jouw schilderplezier vergroten. Je zult niet alleen huiswaarts keren met mooie herinneringen maar ook met unieke eigengemaakte kunstwerken.

Data 2020: 23 mei t/m 30 mei

Check voor meer informatie de website van Volg de Rode Schoentjes.

Herfst 2020:
Urban Sketching week in het hart van wereldstad Rome!

Een dynamische teken- en schildersafari in de oude binnenstad van Rome.                                        

Beleef Rome op een ongekende manier onder leiding van beeldend kunstenaar Stephan Peters. Deze ervaren teken- en schilderdocent voert u, samen met Rome- insider Mariët Bloemendal, door de historische straten van deze wereldstad.

Aan de hand van een aantal thema’s zult u de stad observeren met de ogen van een kunstenaar. Vervolgens zult u wat u ziet en meemaakt tekenen en schilderen in uw eigen schildersdagboek. Door teksten toe te voegen kunt u uw schildersdagboek nog meer inhoud geven.

U werkt met diverse teken- en schildersmaterialen en wordt hierin individueel begeleid door Stephan. Het werk zal aan het eind van iedere dag besproken worden in de kleine groep deelnemers onder leiding van de docent. U zult niet alleen huiswaarts keren met mooie herinneringen maar ook met een uniek eigengemaakt document.

Er is voor deze unieke week slechts plaats voor maximaal 8 deelnemers, dus beslis snel want vol is vol!

Data 2020: 26 september t/m 3 oktober.

Check voor meer informatie de website van Volg de Rode Schoentjes