Neem contact met me op: 06-17 36 66 48 info@penpaints.nl

Gevelschilderingen en murals

Bij het beschilderen van gevels speelt de omgeving een belangrijke rol. Zo betrek ik de buurtbewoners bij de totstandkoming van het ontwerp of ik maak een weergave van mijn indruk van de omgeving.

In diverse wijken van Apeldoorn zijn gevel- en muurschilderingen van mijn hand te vinden. Hieronder een paar voorbeelden,

Voor het beschilderen van de gevels van woon-zorgcentrum St. Hubertus aan de Nobelstraat in de wijk Kersschoten heb ik de bewoners om input gevraagd. Ik heb me met hen over fotoalbums met kiekjes van vroeger gebogen. Samen met hen kozen we scenes uit hun leven die ik vervolgens op de gevel schilderde. Ik deed dat in een abstracte kleurcompositie, die doet denken een de voorgevel van een koninklijk paleis.

In de Vogelbuurt in Apeldoorn Zuid, aan de Snipweg en de Fazantweg,  schilderde ik een drietal gevelschilderingen met composities van vogels en luchten. Ook hier heb ik bewoners gevraagd welke vogels zij graag op de muur zagen. Het resultaat is een vrolijk en kleurrijk aangezicht waar mensen veel plezier aan beleven.

Projecten