Neem contact met me op: 06-17 36 66 48 info@penpaints.nl

Schilderen met families en groepen

Binnenkort een jubileum, verjaardag of familiereünie en je hebt geen zin in boerengolf, klootschieten of bowlen?  Kom dan bij mij voor een oergezellige, creatieve en verrassende schilderworkshop voor families!

Hoe leuk is het om op een hele nieuwe manier naar elkaar te leren kijken? Je dacht dat je jouw ogen altijd goed de kost gaf, maar tijdens de workshop kom je erachter dat kijken heel iets anders is dan zien. Elkaar observeren vanuit de kunstenaar in jezelf gaat leiden tot verrassende resultaten, die we samen met veel plezier zullen bekijken en bespreken. Met de technische tips en artistieke begeleiding die je krijgt ga je ontdekken dat je eigenlijk best veel kleurgevoel hebt en dat je tot veel meer in staat blijkt dan je misschien aanvankelijk dacht.

We gaan heel hard lachen met elkaar, maar je zult ook regelmatig de kreten van herkenning en bewondering horen klinken!

Samen met je familie schilderen jullie elkaars portret of jullie werken met elkaar aan één familiekunstwerk. Het is ook mogelijk om ieder een eigen kunstwerkje te maken. Als jullie willen zal ik de kunstwerken samenvoegen tot één gemeenschappelijk werk.

Ook als je geen familie van elkaar bent ben je natuurlijk als groep van harte welkom voor een spannend en gezellig schilderavontuur.